ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Разом до перемоги: благодійний відкритий чемпіонат із легкоатлетичного кросу «Золота миля» в межах ювілейних заходів ХДАЕУ

Початок ювілейним заходам, присвяченим 150-річчю Херсонського державного аграрно-економічного університету, поклав благодійний відкритий чемпіонат із легкоатлетичного кросу «Золота миля», який відбувся 15 вересня в Міському парку Кропивницького. 

Детальніше...

Засідання наукового студентського гуртка «Успішний підприємець»

У новому навчальному році відбулося перше засідання наукового гуртка «Успішний підприємець». Здобувачі вищої освіти активно долучилися до обговорення доповідей та презентували власні бізнес-ідеї.

Детальніше...

Урочиста академія з нагоди 150-річчя ХДАЕУ

19 серпня 2024 року відбулась урочиста академія з нагоди 150-річчя Херсонського державного аграрно-економічного університету.

 

 

Детальніше...

Гостьова лекція для здобувачів економічного факультету від фахівців компанії «Intecracy Deals»

24 вересня здобувачі економічного факультету спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 076 Підприємництво та торгівля і 051 Економіка відвідали гостьову лекцію на тему «Організація електронного документообігу з Deals: технічні та практичні аспекти».

Детальніше...

Практичні заняття у змішаному режимі

В реаліях сьогодення професорсько-викладацький склад робить усе можливе, щоб забезпечити проведення практичної складової дисциплін. Так доцентом Павлом Бойко для студентів спеціальностей Лісове та Садово-паркове господарство проводяться практичні заняття у змішаному режимі з дисципліни Штучна зміна форм декоративних рослин у парковій зоні. Демонструються в натурі і закріплюються теоретичні знання з методик та засобів штучного покращення  форм декоративних рослин для підвищення їх візуального сприйняття та надання оригінальності ландшафтним композиціям.

Детальніше...

Студентські патріотичні флешмоби як частина святкування 150-річчя університету

В багатьох локаціях центра міста Кропивницький студентами-першокурсниками та викладачами ХДАЕУ було проведено оригінальні танцювальні патріотичні перфоманси-флешмоби для місцевих жителів!!! Як і личить флешмобам, все було неочікувано і раптово та красиво і професійно. До цього, таких типів виступів в громадських місцях Кропивницького не проводилось ніколи. І результатом очікувано було здивування і захоплення глядачів!!! Браво постановникам та учасникам!!!

Детальніше...

Презентація книги до 150-річчя Херсонського державного аграрно-економічного університету

17 вересня 2024 року академічна спільнота зробила ще один важливий крок у збереженні своєї історії! До святкування дня народження Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулася урочиста презентація книги, яка присвячена багатолітньому шляху розвитку нашого університету.

 

Детальніше...

«Латвійський досвід на шляху до ЄС: нові горизонти для українських аграрних дорадників»

Директор ННЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» професор Олександр АВЕРЧЕВ прийняв участь в міжнародному семінарі на тему «Роль сільськогосподарських дорадників у процесі інтеграції до ЄС: досвід Латвії та можливості для України».

Детальніше...

Дарунки для Наукової бібліотеки ХДАЕУ

Гончарський Іван Львович вчений агроном, магістр управління суспільним розвитком.

 

 

 

Детальніше...

Херсонському державному аграрно-економічному університету 150 років.

17 вересня 2024 року ХДАЕУ виповнюється 150 років. 

 

 

Детальніше...

Кураторська година для здобувачів другого (магістерського рівня) спеціальності 202 Захист і карантин рослин

24 вересня 2024 року відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня магістр першого року навчання спеціальності 202 Захист і карантин рослин з гарантом ОПП 202 Захист і карантин рослин,

Детальніше...

Кафедра ботаніки та захисту рослин – історичний шлях та сьогодення!

17-18 вересня 2024 року відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні вектори розвитку аграрної науки», присвячена 150-річчю створення Херсонського державного аграрно-економічного університету. 

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Навчання в період карантину – не виклик, а опанування сучасних технологій!

У період карантину викладачі кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Аграрного університету проводять он-лайн навчання. Сучасні цифрові технології уможливлюють щоденне спілкування зі студентами, поширення навчальних матеріалів та їх успішне засвоєння.

Старший викладач кафедри Кацемір Я.В. використовує адаптований для дистанційного навчання курс «Міжнародна економіка» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємництво та біржова діяльність». З самого початку студенти активно включилися в роботу, беруть безпосередню участь в обговоренні та вирішенні завдань, поставлених викладачем.

У вирішенні практичних та тематичних робіт студенти активно застосовують комп’ютерні програми (Word,Excel, PowerPoint).

Під час проведення занять зв'язок зі студентами підтримується завдяки Viber, Gmail, Telegram. Це дозволяє відслідковувати активність, відповідати на запитання, обговорювати дискусійні моменти.

 

Он-лайн навчання сприймається викладачами як важіль підвищення педагогічної майстерності, а студентами – захопливий шлях ефективного використання часу навчання!

Автор: К.е.н., старший викладач Кацемір Я.В.