ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Навчання в період карантину – не виклик, а опанування сучасних технологій!

У період карантину викладачі кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Аграрного університету проводять он-лайн навчання. Сучасні цифрові технології уможливлюють щоденне спілкування зі студентами, поширення навчальних матеріалів та їх успішне засвоєння.

Старший викладач кафедри Кацемір Я.В. використовує адаптований для дистанційного навчання курс «Міжнародна економіка» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємництво та біржова діяльність». З самого початку студенти активно включилися в роботу, беруть безпосередню участь в обговоренні та вирішенні завдань, поставлених викладачем.

У вирішенні практичних та тематичних робіт студенти активно застосовують комп’ютерні програми (Word,Excel, PowerPoint).

Під час проведення занять зв'язок зі студентами підтримується завдяки Viber, Gmail, Telegram. Це дозволяє відслідковувати активність, відповідати на запитання, обговорювати дискусійні моменти.

 

Он-лайн навчання сприймається викладачами як важіль підвищення педагогічної майстерності, а студентами – захопливий шлях ефективного використання часу навчання!

Автор: К.е.н., старший викладач Кацемір Я.В.