ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція для здобувачів економічного факультету від фахівців компанії «Intecracy Deals»

24 вересня здобувачі економічного факультету спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 076 Підприємництво та торгівля і 051 Економіка відвідали гостьову лекцію на тему «Організація електронного документообігу з Deals: технічні та практичні аспекти». Лекція була організована Хмельницьким національним університетом та компанією «Intecracy Deals», а спікером лекції був Артем Семенов - досвідчений фахівець, продакт-менеджер компанії «Intecracy Deals», яка входить до складу консорціуму Intecracygroup,та є офіційним провайдером сервісу електронного документообігу Deals.

Під час лекції було детально розглянуто технічні аспекти впровадження систем електронного документообігу (ЕДО), що є невід’ємною частиною сучасного бізнесу. Учасники ознайомилися з ключовими критеріями вибору ЕДО для підприємств та алгоритмами їх впровадження на прикладі системи «Deals», яка забезпечує ефективний обмін інформацією в електронному середовищі. Окрім того, студенти мали змогу побачити на практиці, як працює електронний документообіг, що допомагає їм готуватися до реальних викликів на майбутніх посадах.

Лекція стала корисним інструментом для формування важливих професійних компетенцій, особливо в умовах цифровізації бізнесу. Такий формат навчання від практиків є особливо важливим у сучасних умовах, коли практичні навички відіграють вирішальну роль у підготовці майбутніх фахівців. Цікаво поданий матеріал викликав позитивні враження у здобувачів освіти. Тож економічна наука продовжує розвиватися і наші здобувачі знаходяться в центрі цього процесу.

Дякуємо за нові знання і надані можливості Віктору Лопатовському, кафедрі обліку, аудиту та оподаткування Хмельницького національного університету та компанії «Intecracy Deals»!

Автори: Скрипник С.В., Шепель І.В.