ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кураторська година для здобувачів другого (магістерського рівня) спеціальності 202 Захист і карантин рослин

 24 вересня 2024 року відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня магістр першого року навчання спеціальності 202 Захист і карантин рослин з гарантом ОПП 202 Захист і карантин рослин, доктором с.-г. наук, професором Марковською О.Є. та куратором групи, кандидатом с.-г. наук, доцентом Минкіною Г.О. Магістрів привітали з наступним етапом навчання у Херсонському державному аграрно-економічному університеті, підкресливши унікальність його 150-річної історії, ознайомили з сучасними можливостями та перспективами навчання за обраною спеціальністю.

Марковська О.Є. представила здобувачам науково-педагогічний колектив кафедри, структуру та зміст освітньої програми, ознайомила з навчально-методичним й науковим забезпеченням освітнього процесу, особливостями проведення занять в онлайн режимі за допомогою платформ Zoom, Moodlе, Google (Google Meet, Google Classroom), важливістю участі в наукових конференціях, роботі наукового гуртка «Захист і карантин рослин» тощо. Минкіна Г.О. надала інформацію щодо можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії шляхом обрання навчальних дисциплін вільного вибору загальноуніверситетської та фахової підготовки, проходження онлайн курсів за програмою «Агрокебети».

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти отримали вичерпні відповіді на запитання, які виникли впродовж перших двох тижнів навчання, а викладачі побажали їм успіхів та активної участі в усіх складових освітнього процесу!

 

Автор: Олена МАРКОВСЬКА