ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Засідання студентського наукового гуртка «Індустрія гостинності Південного регіону»

Травневе засідання студентського наукового гуртка «Індустрія гостинності Південного регіону» відбулося у межах вивчення дисципліни «Конкурентоспроможність підприємств сектору ГР послуг».

Детальніше...

Гостьова лекція від компанії AGROCOP для здобувачів спеціальностей Лісове та Садово-паркове господарство

30 квітня була проведена офлайн лекція для здобувачів спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», а також студентів Кропивницького аграрного фахового коледжу з навчання щодо застосування агродронів Agras T30.

 

Детальніше...

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій біолого-технологічного факультету ХДАЕУ

Викладачі кафедри харчових технологій біолого-технологічного факультету ХДАЕУ протягом березня та квітня 2024 року успішно пройшли онлайн-курс «Цифрові навички для освіти з Google» для вчителів, викладачів та всіх охочих освітян, організованого у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

Детальніше...

Здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету відзначаються на міжнародній арені маркетингових досліджень

Здобувачка ХДАЕУ продемонструвала свою активну позицію в галузі маркетингу, взявши участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт з маркетингу, організованому Державним університетом інтелектуальних технологій і зв'язку.

Детальніше...

Здобувачка спеціальності 073 Менеджмент зайняла перше місце в Всеукраїнському інтелектуальному змаганні серед студентів.

Здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету взяли участь у Всеукраїнському інтелектуальному змаганні серед студентів, які навчаються на спеціальності 073 “Менеджмент”.

 

Детальніше...

День пам’яті та примирення

8 травня в Україні та у всьому світі вшановується День пам’яті та примирення. Кожне слово у назві цієї дати має глибоке значення. Пам’ять говорить нам про те, що ми маємо не забувати мільйони людей, які загинули у Другій світовій війні. Примирення – означає, що всі країни, що брали участь у кривавих діях тієї війни мали б примиритися між собою та не починати нових війн.

Детальніше...

Інтерактивна відео-екскурсія для здобувачів спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» та «Науки про Землю»

7 травня 2024 року на базі Дендропарку Херсонського державного аграрно-економічного університету організована відео-екскурсія для здобувачів спеціальностей 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство» та 103 «Науки про Землю».

Детальніше...

Стажування для викладачів кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ в продуктовій ІТ-компанії GENESIS

Доцент кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Ганна ДИМОВА пройшла інноваційне стажування для викладачів з курсу «Менеджмент у продуктовому ІТ» від компанії Genesis.

Детальніше...

Кафедра соціальних та поведінкових наук на Дні відкритих дверей ХДАЕУ

2 травня 2024 р. на локації кафедри соціальних та поведінкових наук були представлені рекламні та інформаційні матеріали за спеціальностями 015 Професійна освіта (Економіка), 051 Економіка, 053 Психологія.

 

Детальніше...

Вітаємо нашу здобувачку з перемогою у ІІ Всеукраїнському літературно-мистецькому конкурсі «Вітрами й сонцем Бог мій шлях намітив…»

30 квітня відбувся завершальний етап ІІ Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу «Вітрами й сонцем Бог мій шлях намітив…», організованого кафедрою української літератури Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

 

 

Детальніше...

Здобувачі ХДАЕУ чемпіони змагань з футзалу!

Не встигли ще відновитись після змагань з волейболу здобувачі ХДАЕУ прийняли активну участь й в проведені першого етапу онлайн-змагань з футзалу в межах обласних змагань за програмою Спортивних ігор серед закладів вищої освіти в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України.

Детальніше...

Успішна практика: Ключ до майбутньої кар'єри. Здобувачі економічного факультету готуються до виробничої практики в рамках підготовки до майбутньої професійної діяльності

У рамках підготовки до комплексної виробничої практики з фаху за спеціальностями 073 Менеджмент, 075 Маркетинг та 017 Фізична Культура і Спорт, відбулася установча конференція зі здобувачами 3 курсу.

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед команд ВНЗ III-IV рівнів акредитації

 ВІТАЄМО!!!

20 жовтня 2015 року відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед команд ВНЗ III-IV рівнів акредитації за Програмою обласної Універсіади (обласних студентських спортивних ігор) 2015-2016 н.р.

 

 

Команда ХДАУ(жінки) зайняли ІІІ місце:

1.Тіманова Ірина – ФВГБЗ ІІІ курс

2. Сідунова Аня – БТФ ІІІ курс

3. Павлова Кристина – БТФ ІІ курс

4. Іванова Юлія – ЕФ ІІІ курс

5. Падалка Тетяна – ЕФ ІІІ курс

6. Кузьменко Наталія – АФ ІІ курс

7.Грицкова Катерина – АФ І курс

8. Косєнкова Анастасія – БТФ ІІ курс

9. Остапенко Анастасія – АФ І курс

Тренери-викладачі – Шаповал Сергій Іванович  і Юськів Сергій Миколайович