ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Викладачі кафедри рослинництва та агроінженерії взяли участь у курсах підвищення кваліфікації

 

Викладачі кафедри рослинництва та агроінженерії з 9 по 13 вересня на базі Національного наукового центру «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського» пройшли курси підвищення кваліфікації для науковців установ Національної академії аграрних наук України та закладів вищої освіти аграрного профілю за напрямом «Інформаційне забезпечення використання ґрунтових ресурсів та заходи з відновлення родючості ґрунтів та їх екологічних функцій».

По завершенню курсів всі учасники отримали сертифікати, а також цінні знання та навички, які дозволять підвищити ефективність досліджень та практичної діяльності у подальшій науковій діяльності та навчальному процесі в аграрній сфері.

Хочемо висловити щиру подяку лекторам - висококваліфікованим науковцям Інституту за внесок у проведення курсів підвищення кваліфікації. Ваші знання, досвід, професіоналізм та здатність донести складні теми у зрозумілій та доступній формі стали важливим джерелом натхнення для всіх учасників. Завдяки Вашим лекціям ми отримали нові знання, які допоможуть нам в освітньому процесі.

 

Сподіваємося на подальшу співпрацю та нові зустрічі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Тетяна БАКЛАНОВА