ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА НА ПОЧАТКУ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ШКОЛАХ – ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІШНОГО РЕЗУЛЬТАТУ ДЛЯ ВНЗ В МАЙБУТНЬОМУ

 Біляївський ліцей №2 Біляївської  міської  ради Одеської області гостинно прийняв на початку нового навчального року викладачів Херсонського ДАЕУ  для проведення профорієнтаційного  ознайомлення майбутніх випускників 11 класів зі спеціальностями, які існують в нашому університеті.

Школярам, які в майбутньому планують вирішити вступати до ВУЗів було надано розгорнуту інформаціє про усі факультети ХДАЕУ, про спеціальності, які в майбутньому будуть слугувати улюбленою професією, що приносить користь нашій державі та прибуток у їхні родини.

Доцентом кафедри екології та сталого розвитку ім. професора
Ю.В. Пилипенка Алмашовою Вікторією було наголошено, що Херсонський ДАЕУ є одним із провідних старіших ВУЗів (150 років) з давньою та славетною історією, є сучасною екосистемою з потужною науковою, освітньою та виробничою складовими. Було сказано про Програми подвійних дипломів університетами ЄС, проекти академічної мобільності та про міжнародні наукові гранти. Також Вікторія Сергіївна наголосила, що випускники шкіл м. Біляївка вдало вступають до лав Херсонського ДАЕУ, а після його закінчення отримують посади на місцях даної громади та приносять користь, розвиваючи інфраструктуру, природний та економічний потенціал на місцях. Чекаємо майбутніх абітурієнтів до нашої університетської родини!!!

 

Автор: доцент Алмашова В.С.             13.09.2024