ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Секційне засідання Міжнародної конференції з нагоди 150-річчя ХДАЕУ: «Якість продуктів харчування та інноваційний розвиток їх виробництва та переробки»

 18 вересня 2024 року відбулося секційне засідання конференції: «Якість продуктів харчування та інноваційний розвиток їх виробництва та переробки», що проходить у рамках Міжнародної конференції, присвяченої 150-річчю Херсонського державного аграрно-економічного університету - ХДАЕУ. Цей університет має славетну історію, яка налічує півтора століття наполегливої праці, наукових досягнень та вагомого внеску у розвиток аграрної науки не лише в Україні, а й далеко за її межами. Його спадщина надихає нас на подальші інновації та пошук нових шляхів розвитку.

На секційному засіданні особливо було приємно вітати Олену Стригунівську, PhD, доктора факультету управління Гірничо-Металургійної Академії ім. Станіслава Сташица в Кракові, Польща.

Були також присутні й інші видатні учасники з важливими доповідями, що торкаються критичних аспектів розвитку харчових технологій і забезпечення високих стандартів якості як з виробництва так і переробки сільськогосподарської продукції.

Щиро дякуємо всім за участь, за обмін ідеями та підтримку. Бажаємо вам успіхів у вашій подальшій науковій та професійній діяльності, а також натхнення для нових звершень!

Підготувала: доцент Ведмеденко О.В.