ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь здобувачів та викладачів кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в благодійному забігу «Золота миля»

 

 

 

15 вересня у м. Кропивницький відбувся відкритий чемпіонат з легкоатлетичного кросу «Золота миля», приурочений до святкування 150-річчя Херсонського державного аграрно-економічного університету. Цей захід зібрав чимало учасників і гостей, готових підтримати добру справу. До заходу активно долучилися здобувачі вищої освіти першого і другого року навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм», які не лише брали участь у забігу, а й пригощали гостей смачними охолоджуючими напоями.

Зібрані кошти від забігу направили на підтримку Збройних сил України. На знак вдячності за донати гості мали можливість отримати магнітики з символічним «котиком-військовим». Це не лише підкреслило дух патріотизму, але й стало чудовим сувеніром з проведеного заходу.

   

Забіг привернув увагу громадськості і став чудовою можливістю об’єднати людей навколо спільної мети. Усі присутні отримали незабутні враження і відзначилися своїм внеском у важливу справу. Організатори та учасники залишилися задоволені результатами заходу, який став важливим кроком у підтримці наших військових та святкуванні ювілею університету.

 

Автор: доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Вікторія БОЙКО.