ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини

 Говорять, що студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. І як тут не погодитись? Адже це перший крок у доросле життя, це нові враження, знайомства, друзі, інтереси, досвід. Навчання в університеті – це той час, упродовж якого студенти набираються знань і умінь, пізнають ази майбутньої професії й наукової роботи, долають виклики і негаразди на шляху до дорослого життя. А допомогають їм у цьому і батьки, і викладачі, і, звісно, куратори академічних груп. На початку вересня  Ніна РЕЗВИХ к.т.н., доцент кафедри харчових технологій, куратор 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології ХДАЕУ зустрілася зі своїми студентами в онлайн режимі.

На порядку денному зустрічі звісно наш навчальний фронт, стан здоров’я та самопочуття учасників навчального процесу, правила поведінки під час оголошення сигналу «Повітряна тривога».

 Життя в умовах воєнного часу складне й непередбачуване і вимагає знань з безпеки поведінки і є життєво необхідною компонентою. Тому важливо студентам постійно нагадувати про правила поведінки під час воєнних дій. Куратор також наголосила на обов’язковому відвідуванні занять із своєчасним виконанням завдань з навчальних дисциплін.

Ніна Ігорівна відмітила, що цього року здобувачами освіти спеціальності 181 «Харчові технології» стали золоті медалісти, випускники Херсонських загальноосвітніх шкіл - Гринчук Діана та Ференс Анна. Викладацький склад кафедри харчових технологій вітає вас у лавах здобувачів вищої освіти та бажає вам і надалі ставити перед собою високі цілі та досягати їх.