ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Конференція «РОЗВИТОК ГРОМАД, ТЕРИТОРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В БУДІВНИЦТВІ, ЦИВІЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРІЇ ТА АРХІТЕКТУРІ»

 

18 вересня 2024 року відбулося секційне засідання конференції «РОЗВИТОК ГРОМАД, ТЕРИТОРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В БУДІВНИЦТВІ, ЦИВІЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРІЇ ТА АРХІТЕКТУРІ», що проходило у рамках Міжнародної науково-практичної  конференції «СУЧАСНІ ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ АГРАРНОЇ НАУКИ», присвяченої 150-річчю Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Роботу конференції відкривали модератори Юрій ЯРЕМКО, д.е.н., професор, професор кафедри землеустрою, геодезії та кадастру ХДАЕУ та Мечислав ЧЕКАНОВИЧ, к.т.н., доцент, доцент кафедри будівництва, архітектури та дизайну ХДАЕУ.

Із вітальним словом виступила Наталія ДУДЯК, д.е.н., доцент, декан факультету архітектури та будівництва, яка привітала всіх присутніх із ювілеєм ХДАЕУ та розповіла про історію становлення, розвитку та перспективи факультету архітектури та будівництва.

До вітального слова також доєдналися:

Владислав КУЗЬМЕНКО, який у період з 1995 року по 2017 рік працював на посаді замісника декана факультету Архітектури та будівництва ХДАЕУ

Олександр НЕЧИПОРЕНКО, Заступник директора з наукової роботи ННЦ Інститут аграрної економіки д.е.н , член кореспондент Національної Академії Аграрних Наук

Анатолій НОВИКОВ, в.о. начальника Басейнового управління водних ресурсів нижнього Дніпра

Під час роботи секції вагомі практичні результати свої дослідженьпредставили:

Анатолій КОЛОСЮК, к.е.н., доцент, завідувач кафедри згеодезії та землеустрою Одеської державної академії будівництва та архітектури

Організаційно-правові заходи запобігання типовим порушенням землеустрою та кадастру при забудові міст України (із розгорнутим аналізом по м.Одеса)

Андрій ШАТКОВСЬКИЙ, д. с.-г. н., професор, чл.- кор. НААН, заступник, директора з наукової роботи Інституту водних проблем і меліорації

Сучасні вектори розвитку меліоративної науки

Віталій КУРІННИЙ, начальник управління каналів річки Інгулець

Особливості роботи Управлянні каналів річок Інгулець в умовах повномасштабної війни

Антон ГАСЕНКО, д.т.н., професор, Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка

Інноваційні технології прискореного відновлення пошкоджених будівель із утворенням сталебетонних конструкцій

Мечислав ЧЕКАНОВИЧ, к.т.н., доцент, Херсонський державний аграрно-економічний університет

Особливості обстеження об’єктів критичної інфраструктури після ракетного удару

Щиро дякуємо всім за участь, за обмін ідеями та підтримку. Бажаємо вам успіхів у вашій подальшій науковій та професійній діяльності, а також натхнення для нових звершень!