ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Разом до перемоги: благодійний відкритий чемпіонат із легкоатлетичного кросу «Золота миля» в межах ювілейних заходів ХДАЕУ

Початок ювілейним заходам, присвяченим 150-річчю Херсонського державного аграрно-економічного університету, поклав благодійний відкритий чемпіонат із легкоатлетичного кросу «Золота миля», який відбувся 15 вересня в Міському парку Кропивницького. 

Детальніше...

Засідання наукового студентського гуртка «Успішний підприємець»

У новому навчальному році відбулося перше засідання наукового гуртка «Успішний підприємець». Здобувачі вищої освіти активно долучилися до обговорення доповідей та презентували власні бізнес-ідеї.

Детальніше...

Урочиста академія з нагоди 150-річчя ХДАЕУ

19 серпня 2024 року відбулась урочиста академія з нагоди 150-річчя Херсонського державного аграрно-економічного університету.

 

 

Детальніше...

Гостьова лекція для здобувачів економічного факультету від фахівців компанії «Intecracy Deals»

24 вересня здобувачі економічного факультету спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 076 Підприємництво та торгівля і 051 Економіка відвідали гостьову лекцію на тему «Організація електронного документообігу з Deals: технічні та практичні аспекти».

Детальніше...

Практичні заняття у змішаному режимі

В реаліях сьогодення професорсько-викладацький склад робить усе можливе, щоб забезпечити проведення практичної складової дисциплін. Так доцентом Павлом Бойко для студентів спеціальностей Лісове та Садово-паркове господарство проводяться практичні заняття у змішаному режимі з дисципліни Штучна зміна форм декоративних рослин у парковій зоні. Демонструються в натурі і закріплюються теоретичні знання з методик та засобів штучного покращення  форм декоративних рослин для підвищення їх візуального сприйняття та надання оригінальності ландшафтним композиціям.

Детальніше...

Студентські патріотичні флешмоби як частина святкування 150-річчя університету

В багатьох локаціях центра міста Кропивницький студентами-першокурсниками та викладачами ХДАЕУ було проведено оригінальні танцювальні патріотичні перфоманси-флешмоби для місцевих жителів!!! Як і личить флешмобам, все було неочікувано і раптово та красиво і професійно. До цього, таких типів виступів в громадських місцях Кропивницького не проводилось ніколи. І результатом очікувано було здивування і захоплення глядачів!!! Браво постановникам та учасникам!!!

Детальніше...

Презентація книги до 150-річчя Херсонського державного аграрно-економічного університету

17 вересня 2024 року академічна спільнота зробила ще один важливий крок у збереженні своєї історії! До святкування дня народження Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулася урочиста презентація книги, яка присвячена багатолітньому шляху розвитку нашого університету.

 

Детальніше...

«Латвійський досвід на шляху до ЄС: нові горизонти для українських аграрних дорадників»

Директор ННЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» професор Олександр АВЕРЧЕВ прийняв участь в міжнародному семінарі на тему «Роль сільськогосподарських дорадників у процесі інтеграції до ЄС: досвід Латвії та можливості для України».

Детальніше...

Дарунки для Наукової бібліотеки ХДАЕУ

Гончарський Іван Львович вчений агроном, магістр управління суспільним розвитком.

 

 

 

Детальніше...

Херсонському державному аграрно-економічному університету 150 років.

17 вересня 2024 року ХДАЕУ виповнюється 150 років. 

 

 

Детальніше...

Кураторська година для здобувачів другого (магістерського рівня) спеціальності 202 Захист і карантин рослин

24 вересня 2024 року відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня магістр першого року навчання спеціальності 202 Захист і карантин рослин з гарантом ОПП 202 Захист і карантин рослин,

Детальніше...

Кафедра ботаніки та захисту рослин – історичний шлях та сьогодення!

17-18 вересня 2024 року відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні вектори розвитку аграрної науки», присвячена 150-річчю створення Херсонського державного аграрно-економічного університету. 

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Дистанційний навчальний процес на кафедрі будівництва

 Освітній процес за умов карантинних заходів продовжує свою роботу в дистанційному режимі. Викладачі кафедри будівництва використовують різні методи  дистанційної форми навчання для проведення лекцій, практичних та інших занять. Широко застосовуються он-лайн консультації з використанням електронних засобів. Це дозволило підтримувати якість освіти на належному рівні. Здобувачі вищої освіти мають можливість своєчасно виконувати розрахунково-графічні роботи та курсові проекти не виходячи з дому.

Перевірка отриманих знань виконується за допомогою електронної пошти, Скайпу та Вайберу. Між здобувачами вищої освіти та викладачами налагоджений зворотній зв'язок. Виконані розділи курсових проектів здобувачі відсилають в електронному вигляді викладачам для перевірки і отримують від викладачів виправлений матеріал. При необхідності, проводяться співбесіди у діалоговому режимі.

Автор: доцент Янін О.Є. (16.04.2020)