ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету

Учасники студентського наукового гуртка «Технолог» засвоїли методи контролю якості продукції м’ясного виробництва

Виробництво напівфабрикатів з м'яса є одним із перспективних напрямків розширення асортименту продуктів швидкого приготування, попит на які постійно зростає. Значну частину ринку м’ясних продуктів становлять заморожені напівфабрикати. На плановому засіданні студентського наукового гуртка «Технолог» здобувачі початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти другого року навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», які були залучені до роботи наукового гуртка, визначали органолептичні та фізико-хімічні показники якості пельменів різних виробників з фаршем із яловичини та свинини. У дослідженнях використовували методи контролю якості продукції м’ясного виробництва.

Детальніше...

Наукова робота учасників студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції - запорука ефективного засвоєння знань з навчальних дисциплін

Учасники студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції – здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 201 «Агрономія» Могилко Степан і спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Мороз Юлія провели дослідження щодо використання сировини та особливостей технології у хлібопекарському виробництві та кулінарній обробці рослинних інгредієнтів. 

Детальніше...

Виїзний майстер-класс з карвінгу для учнів Херсонського обласного ліцею

Перший день літа почався в учнів старших класів Херсонського обласного ліцею неймовірно цікавою екскурсією лабораторіями Херсонського державного аграрно-економічного університету, після відвідин якого разом зі смачним частуванням від викладачів та здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Детальніше...

Збори щодо участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»

У рамках гуртка «Харчовик - науковець» дистанційно відбулось обговорення відбору наукових робіт здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Харчові технології» для участі у ІІ турі Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні» та «Харчові технології».

Детальніше...

Планове засідання гуртка «Харчовик - науковець»

У рамках підготовки до участі у конкурсах студентських наукових робіт членам гуртка «Харчовик – науковець» проведена лекція на тему: «Алгоритм підготовки доповіді та презентації на наукову роботу». Слухачами були здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів спеціальності 181 «Харчові технології».

Детальніше...

Продовження серії майстер-класів від ресторану «Барін»

Закінчилися травневі свята, попереду літні сонячні дні, практика та канікули. Але сьогодні у рамках дуального навчання та гуртка «Харчовик – науковець» здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету бути учасниками майстер-класу з розробки баранячої туші, а також приготування таких м’ясних страв, як яловичина з картопляними зразами, люлі кебабу у лаваші з болгарським перцем та томатами, а також обсмажені пельмені з кролячою начинкою.

Детальніше...

Виготовлення томатного морозива на засіданні студентського наукового гуртка «Технолог»

Під час роботи студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції продовжили дослідження щодо можливостей розширення асортименту виробництва морозива, який налічує більше 100 видів цього десерту. В азіатських країнах більш популярні шербети на основі фруктового соку.

Детальніше...

Дослідження учасників студентського наукового гуртка «Технолог» з гливою звичайною та виробництво продуктів з желатином

У рамках роботи студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 201 «Агрономія» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» під керівництвом кандидатів с.-г. наук Геннадія Каращука та Світлани Ушакової продовжили дослідження з переробки плодів і овочів та тваринницької продукції.

Детальніше...

Студентська науково-предметна конференція "Сучасному скотарству - інноваційні технології"

17 травня 2021 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету, за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» відбулась щорічна студентська науково-предметна конференція "Сучасному скотарству - інноваційні технології".

Детальніше...

Навчально-предметна студентська конференція «Тенденції розвитку вівчарства і козівництва в Україні та світі»

13 травня 2021 року у Херсонському державному аграрно-економічному університеті на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва відбулась студентська навчально-предметна конференція «Тенденції розвитку вівчарства і козівництва в Україні та світі» присвячена до Дня науки в Україні.

Детальніше...