ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету

Березневе засідання наукового гуртку з морфології та розведення тварин

Відбулась чергова зустріч студентів біолого - технологічного факультету із керівниками науково гуртку з морфології та розведення тварин. Були заслухані доповіді здобувачів освіти. Особливу зацікавленість у гуртківців викликав діалог із доцентом Кушнеренко В.Г. з питань впливу термічного стресу на продуктивність с.-г. тварин.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог»

У період підготовки до весняної студентської наукової конференції відбулось засідання гуртка "Технолог". Здобувачі вищої освіти Котарєв Павло та Ковтун Дар'я під керівництвом  к.с.-г.н., доцента Каращука Г.В. та  к.с.г.н. Ушакової С.В. в умовах лабораторії кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції провели наукові дослідження та виготовили продукти згідно технологічних схем виробництва з використанням цитрусових плодів та мигдального борошна.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка з морфології та розведення тварин

17 лютого на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка відбулося планове засідання студентського наукового гуртка з морфології та розведення тварин. У засіданні прийняли участь здобувачі вищої освіти біолого-технологічного факультету.

Детальніше...

Зустріч стейкхолдера із здобувачами вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»

Нарешті! Лютий місяць додав до онлайн лекцій практичні та лабораторні заняття у стінах рідного університету! Найкращим у цих заняттях є те, що окрім аналізу продукції за фізико-хімічними показниками, проводиться органолептична оцінка (особливо приємний критерій - смак).

Детальніше...

Відбулося засідання студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва»

03 лютого на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва відбулося засідання студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» до якого були залучені здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та третього (освітньо-наукового) рівнів.

Детальніше...

Студентський науковий гурток «Морфологія та розведення тварин» біолого-технологічного факультету вивчає проблемне питання науки: тепловий стрес тварин - глобальна проблема виробництва

20 січня 2021 року на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Морфологія та розведення тварин».

Детальніше...

Робота студентського наукового гуртка «Морфологія та розведення тварин»

16 грудня 2020 року на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулось чергове  засідання гуртка «Морфологія та розведення тварин».

Детальніше...

Студентська науково-практична інтернет конференція: «Сучасний стан, перспективи розвитку птахівництва в Україні та світі»

07 грудня 2020 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету Херсонського державного Аграрно-Економічного університету за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» відбулася студентська науково-практична інтернет конференція: «Сучасний стан, перспективи розвитку птахівництва в Україні та світі».

Детальніше...

Робота наукового гуртка з «Морфології та розведення тварин» в умовах карантину

24.11.2020 року на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П.Коваленка відбулося on-line засідання наукового гуртка: «Морфологія та розведення тварин» за темою: 
«Проблематика біотехнології»

Детальніше...

Професійний майстер-клас на біолого-технологічному факультеті

13 листопада 2020 року на базі навчальної лабораторії «Консервування плодів, овочів, м’яса та риби» біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету за програмою наукового гуртка «Технолог» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та викладачів факультету був проведений практичний майстер-клас з обвалювання тушок курчат-бройлерів.

Детальніше...