ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота гуртка «Добробут тварин» на біолого-технологічному факультеті

«Велич і моральний прогрес нації можна виміряти тим,

як ця нація ставиться до тварин»  

Магатма Ґанді

У всі часи актуальним є питання захисту тваринного світу, як частини природи. Існування людини не можливе без встановлення гармонійних стосунків із довкіллям.

З метою формування у молоді  гуманного ставлення до братів своїх менших,  відчуття власної причетності до їх існування та збереження, на кафедрі  ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка з використанням платформи Zoom відбулося планове засідання наукового гуртка «Гігієна і санітарія» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.

Керівник наукового гуртка – доцент кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка Владислав Григорович Кушнеренко.

 

У ході онлайн-зустрічі  було висвітлено питання історії гігієни і санітарії, їх роль та завдання у сучасному тваринництві.

 

Цікаву доповідь про альтернативні умови утримання тварин із дотриманням санітарних правил та забезпеченням тваринам добробуту і благополуччя, відповідно до міжнародних стандартів підготувала здобувач другого року навчання  Постова Поліна

 

Здобувачі із задоволенням приймали участь онлайн-зустрічі, задавали питання підготували цікаві доповіді, продемонструвавши небайдужість до даної тематики.

Дякуємо учасникам наукового гуртка за  яскраву та інформативну програму, яка орієнтує слухачів на емоційне сприйняття довкілля та формування у них духовних цінностей, адже «Ми відповідаємо за тих, кого приручили»! 

Автор: доцент Харламова Т.С. (05.11.2021)