ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету

Виконання демонстраційних робіт учасниками студентського наукового гуртка «Технолог»

У жовтні відбулись чергові засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції. Було заслухано наукові доповіді на теми: «Дослідження особливостей виробництва м’ясних виробів з яловичини», «Урожайність та якість плодів огірка залежно від гібридного складу», «Дослідження формування урожайності сортів ячменю озимого залежно від регуляторів росту рослин», «Дослідження технології забою великої рогатої худоби в умовах Державного підприємства «Дослідне господарство Інституту рису Національної академії аграрних наук України» Скадовського району Херсонської області», «Дослідження ресурсозберігаючих технологій первинної обробки молока в умовах приватного підприємства «Багатогалузева фірма» «Таврія» м. Херсон», «Аналіз формування урожаю соняшнику залежно від гібридного складу при вирощуванні в умовах півдня України».

Детальніше...

Науково - дослідна робота здобувачів вищої освіти на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету

Відповідно до плану роботи студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» 21 жовтня 2020 року відбулась студентська навчально-предметна конференція “Сучасне біорізноманіття порід собак в Україні”. 

Детальніше...

Робота студентського наукового гуртка на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка

21 жовтня 2020 р. у Херсонському державному аграрно-економічному університеті на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка біолого-технологічного факультету відбулося засідання студентського наукового гуртка "Морфологія та розведення тварин", яке проходило з надзвичайним почуттям захоплення, єдності та гордості за здобувачів нашого університету!

Детальніше...

Захист звітів про проходження загально-технологічної практики здобувачами вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

8-9 жовтня 2020 року на кафедрі технології виробництва продукції відбувся захист звітів про проходження загально-технологічної практики здобувачами вищої освіти першого та другого рівня вищої освіти зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Детальніше...

Захист науково-дослідної практики здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології»

9 жовтня 2020 року відбувся захист науково-дослідної практики зі спеціальності 181 «Харчові технології» здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання денної форми біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Детальніше...

Організаційні збори студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва»

30 вересня 2020 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва року було проведено організаційні збори студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва». 

Детальніше...

Кураторська година першокурсників та засідання гуртка «Харчовик - науковець» спеціальності 181 «Харчові технології» біолого-технологічного факультету

06.10.2020 здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня спеціальності «Харчові технології» першого року навчання відвідали наукову бібліотеку ДВНЗ «ХДАУ» на кураторській годині та у рамках гуртка «Харчовик - науковець» познайомились з нюансами пошуку матеріалів в електронному каталозі та інших наукометричних базах. Під час лекції  з провідними фахівцями наукової бібліотеки першокурсники дізналися про академічну доброчесність та важливість її дотримання під час навчання.

Детальніше...

Науково - дослідний семінар на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва

11 вересня 2020 року за програмою міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції» та відповідно до завдань студентського наукового гуртка «Технолог виробництва продукції тваринництва», щодо популяризації наукових досліджень на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва відбувся науковий семінар здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. 

Детальніше...

Загально - технологічна практика здобувачів вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факультету

За навчальним планом підготовки фахівців за освітньою програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факультету Алимова Л.О. та Гнєдовська О.О. проходили загально-технологічну практику на кінноспортивній установі області - Херсонський міський молодіжний клуб любителів коней (ХМ МКЛК) «Кентавр». 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог». Осінній марафон.

На тижні відбулося планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції. Темами для обговорення стали: «Технологія м'ясних напівфабрикатів з використанням харчової клітковини»; «Дослідження показників якості варених ковбасних виробів з м’яса птиці»; «Дослідження формування урожайності та якості ягід сортів суниці садової залежно від ширини міжрядь»; «Оптимізація технології забою великої рогатої худоби в умовах приватного підприємства «багатогалузева фірма» «Таврія» м. Херсон»; «Особливості формування урожаю кукурудзи залежно від дози добрив при вирощуванні в умовах Півдня України»; «Аналіз формування урожаю рису залежно від рівня мінерального живлення при вирощуванні в умовах півдня України».

Детальніше...