ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Автоматизовані системи управління у тваринництві»

Відбулось планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції на тему: «Автоматизовані системи управління у тваринництві». Було заслухано доповіді здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Детальніше...

Чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог»

Відбулось планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції на тему: Розумна ферма.

 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог», присвячене сучасним технологічним прийомам та засобам, що застосовуються у тваринництві

Наприкінці лютого відбулось засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.

 

Детальніше...

Квітневе засідання гуртка «Морфолог»

29 квітня пройшло квітневе засідання наукового гуртка «Морфолог» Були заслухані доповіді здобувачів вищої освіти спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Детальніше...

Травневе засідання гуртка «Морфолог»

23 травня, у першій день сесії, дружні та творчі здобувачі вищої освіти спеціальностей 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зустрілися он-лайн та провели засідання гуртка «Морфолог».

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Гігієна і санітарія»

4 квітня в режимі он-лайн на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка відбулося березневе засідання наукового гуртка «Гігієна і санітарія» під керівництвом кандидата сільськогосподарських наук, доцента Кушнеренка Владислава Григоровича із здобувачами спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Детальніше...

Робота студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Переробна промисловість - складова загальнонаціональної системи у задоволенні потреб населення країни якісними, економічно доступними продуктами харчування»

У березні учасники студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції опрацювали актуальне на сьогоднішній день питання щодо переробної промисловості, яка є складовою загальнонаціональної системи у задоволенні потреб населення країни якісними, економічно доступними продуктами харчування. 

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Морфолог»

Під керівництвом доцента Папакіної Н.С. на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка відбулося чергове засідання наукового гуртка «Морфолог» у лютому із здобувачами спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Морфолог»

Здобувачі вищої освіти біолого-технологічного факультету, навіть у складний час не втрачають оптимізм та прагнення до науково-дослідної роботи. У режимі он-лайн у березні відбулось сідання гуртка «Морфолог», під керівництвом доцента Папакіної Н.С.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Виробництво основних видів промислової продукції переробної галузі»

8 лютого 2022 року відбулось планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог»  кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції під керівництвом канд. с.-г. наук Світлани Ушакової та канд. с.-г. наук, доцента Геннадія Каращука. Здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання 2-ї групи спеціальності 204 «ТВППТ»  в режимі онлайн  були презентовані наукові доповіді, присвячені питанням виробництва основних видів продукції м'ясної галузі.

Детальніше...