Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» з питань зберігання та переробки картоплі
На тижні відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г. Пелиха, на якому розглядались актуальні питання щодо зберігання та переробки бульб картоплі.
«Роботизовані системи доїння корів як складова частина сучасних тваринницьких комплексів» – чергова тематика засідання студентського наукового гуртка «Технолог»
Відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г.Пелиха, на якому розглядалось актуальне питання сьогодення -забезпечення населення якісною молочною продукцією.
Засідання Наукового Гуртка "Гігієна та Санітарія»
13 лютого 2024 року відбулося чергове засідання наукового гуртку "Гігієна та Санітарія" , присвячене важливим аспектам історії та наукових досягнень у галузі гігієни та санітарії, під керівництвом В.Г.Кушнеренка – завідувача кафедри.
Засідання наукового гуртка «ХАРЧОВИК-НАУКОВЕЦЬ» Тема засідання: Системи харчування і дієти: Стикаючись із викликами 21 століття
02.02.2024 р. відбулося засідання наукового гуртка «Харчовик-науковець». Мета засідання була ознайомитися з викликами 21 століття щодо побудови чіткої картини високоякісної дієти для формування політики харчових систем, що враховує індивıдуальні потреби та екологічні аспекти.
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Розробка етикеток на готову харчову продукцію»
У плановому засіданні студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г. Пелиха прийняли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології.
Засідання наукового гуртка «Харчовик-науковець» з гостьовою доповіддю. Тема засідання: «Канікули: оздоровлення і змістовне дозвілля.»
29.11.2023р. відбулося засідання наукового гуртку «Харчовик-науковець». Змістовну гостьову доповідь надала здобувачка освіти за спеціальністю 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза - Ксенія Літвінова за темою: Користь меду і традиції, пов’язані з ним.
Засідання наукового гуртку «Морфолог»
30 листопада 2023 року відбулося засідання наукового гуртку «Морфолог» під керівництвом Овдієнко К.Т. асистента кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка.
Засідання наукового гуртка «ХАРЧОВИК-НАУКОВЕЦЬ»: Особливості харчування під час дистанційного навчання. Метаболічний синдром у здобувачів освіти
28.11.2023р. відбулося засідання наукового гуртку «Харчовик-науковець».
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему «Забій та первинна переробка сільськогосподарських тварин».
Відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г. Пелиха на тему «Забій та первинна переробка сільськогосподарських тварин».
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Виробництво м’ясних продуктів з яловичини»
У плановому засіданні студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г.Пелиха прийняли участь здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва М’ясникевич Наталія, Лазарєв Гліб та здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання Вишняк Наталія.