ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Вітаємо переможців конкурсу «Мій чарівний ЗооСвіт»!

За ініціативи кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка та підтримки керівництва університету було проведено конкурс «Мій чарівний ЗооСвіт» для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти.

Детальніше...

Міжнародна співпраця викладачів кафедри ботаніки та захисту рослин

24 квітня 2024 р. у Кизилординській області республіки Казахстан традиційно стартувала посівна кампанія рису, урочисте відкриття якої відбулося на Дні поля за участі керівництва регіону, представників Парламенту РК, Міністерства водних ресурсів та іригації, наукових установ, компаній виробників засобів захисту рослин і сільськогосподарської техніки та провідних рисосійних господарств.

Детальніше...

Програма стипендій «Надія»

Посольство Франції в Україні у співпраці з французькою мережею інженерних шкіл CDEFI оголошує конкурс на отримання стипендій у рамках програми «НАДІЯ». Це програма, присвячена науковим дослідженням, спрямованим на зміцнення університетських та наукових зв’язків між нашими країнами.

Детальніше...

1-й семінар з формування національного консенсусу щодо відкритої науки

30 квітня 2024 р. (15.00 – 17.00, за Києвом) в рамках проєкту Програми Еразмус+ Open4UA «Відкрита наука для української системи вищої освіти» / Erasmus+ CBHE Strand 3 / відбудеться 1-й семінар з формування національного консенсусу щодо відкритої науки.

Детальніше...

Участь студентів у тренінгу від Академії Політичного Лідерства

Здобувачі ХДАЕУ та інших навчальних закладів м.Херсона пройшли триденне навчання в Академії Політичного Лідерства від Міжнародного республіканського інституту (IRI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), яке нещодавно відбулося в м.Одеса.

 

Детальніше...

Засідання АКК

25 квітня відбулось планове засідання комісії з оцінки корупційних ризиків, де було розглянуто п’ять питань порядку денного.

 

 

Детальніше...

«Приєднуйся до потужної команди ХДАЕУ!» Профорієнтаційні зустрічі викладачів економічного факультету

У комунальному закладі «Ліцей нових технологій навчання Кропивницької міської ради» 24 квітня 2024 року доцент кафедри соціальних та поведінкових наук ХДАЕУ Олена Шаумян провела профорієнтаційну зустріч із старшокласниками, ознайомивши їх із спеціальностями ХДАЕУ.

Детальніше...

Четвертий день конкурсу англійської мови ENGLISHLANGUAGEQUEST від Херсонського державного аграрно-економічного університету

Конкурс ENGLISHLANGUAGEQUEST, організований викладачами іноземних мов кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук ХДАЕУ «перейшов екватор». Сьогоднішні детективи смаків занурилися у пошуки кулінарних шедеврів англомовних країн. Їхнім завданням було розгадати таємниці фотографій, визначити традиційні страви та описати одну з них, розкриваючи її секрети.

Детальніше...

Вибір дисциплін вільного вибору – реалізація індивідуальної освітньої траєкторії

23 квітня 2024 року у on-line форматі на кафедрі підприємництва, обліку та фінансів пройшли кураторські години зі здобувачами всіх рівнів навчання щодо обрання Дисциплін вільного вибору на 2024-2025 н.р.

Детальніше...

Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво, облік та фінанси: сучасний стан й перспективи повоєнного відродження»

24 квітня 2024 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво, облік та фінанси: сучасний стан й перспективи повоєнного відродження», організована кафедрою підприємництва, обліку та фінансів ХДАЕУ.

Детальніше...

Академія політичного лідерства

12-14 квітня відбулася подія для молодих лідерів і спеціалістів з різних сфер - навчальний захід в "Академії політичного лідерства", організований за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) від Міжнародного республіканського інституту (IRI).

Детальніше...

Підсумки роботи IІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні»

23 квітня кафедрою готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ХДАЕУ було проведено IІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні».

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

5 квітня 2016 року на економічному факультеті відбулося пленарне засідання щорічної регіональної студентської науково-практичної конференції з економічних дисциплін.

Мета конференції:  формування системи спеціальних знань з організації науково-дослідної роботи, узагальнення і висвітлення результатів наукових досліджень з проблем економіки.

 

ПОРЯДОК РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ

  1. Відкриття конференції.
  2. Доповіді студентів 2-5 курсів економічного факультету та їх обговорення.
  3. Підведення підсумків роботи конференції.