ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Старт курсу Business English в ХДАЕУ від Regional English Language Office при Посольстві США в Україні

Завдяки проєкту Virtual Educator Program, який запроваджено Regional English Language Office при Посольстві США в Україні, Херсонський державний аграрно-економічний університет має нагоду стати частиною цієї чудової ініціативи.

 

Детальніше...

Conversation Club with Luke в межах проєкту Virtual Educator Program

В межах проєкту Virtual Educator Program, який запроваджено Regional English Language Office при Посольстві США в Україні, в Херсонському державному аграрно-економічному університеті відбулася зустріч розмовного клубу – Conversation Club with Luke.

Детальніше...

Здобувачі Економічного факультету ХДАЕУ відвідали тематичні заходи, присвячені Всеукраїнському дню бібліотек

30 вересня 2024 року в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського відбулася серія заходів, присвячених Всеукраїнському дню бібліотек та їх важливої ролі у розвитку суспільства та його культурної спадщини.

 

Детальніше...

Ректор університету Юрій Кирилов взяв участь у зібранні Херсонського земляцтва

В Національному університеті біоресурсів та природокористування відбулося зібрання Херсонського земляцтва. Перший заступник голови Земляцтва Олександр Гонтар проінформував колег про ситуацію в області, напрями першочергової уваги та допомоги.

Детальніше...

Участь представників Центру кар’єри ХДАЕУ в майстермайнді від UGEN

27 вересня 2024 року представники Центру кар’єри Херсонського державного аграрно-економічного університету взяли участь у першому майстермайнд ком’юніті від UGEN у форматі групової взаємодії з обговоренням цілей, викликів та ідей.

Детальніше...

Наукова бібліотека ХДАЕУ. Бібліографія

Журнал "«Державне управління» удосконалення та розвиток" рецензований науковий журнал. Журнал засновано у 2019 році.

 

Детальніше...

Онлайн-захід на тему: «Знайомство з науковою бібліотекою ХДАЕУ. Формування інформаційної культури здобувачів вищої освіти»

02 жовтня 2024 року Науковою бібліотекою ХДАЕУ проведено навчальний онлайн-захід на тему:"Знайомство з Науковою бібліотекою ХДАЕУ. Формування інформаційної культури здобувачів вищої освіти" для студентів першого курсу економічного факультету.

Детальніше...

Виїзне заняття в декоративному розсаднику кафедри лісового та садово-паркового господарства

1 жовтня в день захисників та захисниць України для здобувачів спеціальностей 206 Садово-паркове господарство та 205 Лісове господарство доцентами кафедри Тетяною Бойко та Павлом Бойко було проведено онлайн-заняття з декоративного розсадника в Миколаївській області.

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Захист і карантин рослин», присвячене 150-річчю створення ХДАЕУ

27 вересня 2024 року на конференц-платформі Zoom відбулось засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти агрономічного факультету «Захист і карантин рослин», присвячене 150-річчю створення ХДАЕУ. 

Детальніше...

Антикорупція та доброчесність: гостьова лекція для здобувачів ХДАЕУ від д.ю.н., професора, заслуженого юриста України та асоційованого професора народної республіки Болгарія Василя Стратонова

Дисципліна «Антикорупція та доброчесність» має на меті формування у здобувачів системи знань, вмінь та навичок, які сприяють розумінню проблем корупції та розвитку навичок доброчесної поведінки в різних сферах суспільного життя.

Детальніше...

Міжнародний день людей похилого віку

Міжнародний день людей похилого віку, що відзначається щорічно в усьому світі 1-го жовтня, виник з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 14-го грудня 1990-го року, резолюція № A/RES/45/106.

Детальніше...

Козацькій славі жити у віках. День захисників і захисниць України.

День захисників і захисниць України - державне свято України, що відзначається щороку 1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День захисника України».

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди та перспективи логістики, маркетингу, збутової діяльності плодоовочівництва в епоху цифрових технологій»

Новий навчальний рік у ХДАУ розпочався з проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди та перспективи логістики, маркетингу, збутової діяльності плодоовочівництва в епоху цифрових технологій» за підтримки українсько-канадського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP. Цього року науковий захід було присвячено святкуванню 35-річчя Економічного факультету.

 

У роботі конференції взяли участь професори, молоді вчені, аспіранти та студенти провідних вищих навчальних закладів та установ України.

 

Зокрема, своїми науковими здобутками поділилися представники Таврійського державного агротехнологічного університету імені Д. Моторного, Полтавської державної аграрної академії, Національного університету біоресурсів та природокористування, Одеського державного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Європейського університету та інші поважні наукові установи.

 

Високий рівень конференції та важливість представлених тем у вітальному слові відзначив заступник менеджера українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP Володимир Терновський.

«Українським виробникам потрібно переходити від виробництва сировини до повного циклу, включаючи обробку зберігання та логістику. І ваші напрацювання, наукові розробки мають для них неоціненне значення», - зазначив він.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко