ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Russian Turkish

Вітаємо Паталашку Анастасію, здобувача вищої освіти біолого-технологічного факультету, з перемогою у Всеукраїнському благодійному конкурсі «Харчові технології 2019»

Всеукраїнський благодійний конкурс «Харчові технології 2019» благодійного фонду Бориса Колеснікова об'єднав здобувачів вищої освіти більш ніж з 20-ти  закладів вищої освіти з усієї України, що здійснюють підготовку фахівців харчової промисловості.

Від Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» прийняли участь три здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання 4 групи денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Усі конкурсанти пройшли два етапи конкурсного відбору.

До заключного етапу конкурсу під керівництвом старшого викладача, кандидата технічних наук Воєводи Надії В’ячеславівнидійшла тільки Паталашка Анастасія, яка боролась за  перемогу з 80 фіналістами конкурсу та презентувала експертам харчової галузі власну розробку.

Презентація харчової розробки з технології виробництва оздоровчих кондитерських виробів з гарбузу великоплідного

28 листопада члени журі (директор м'ясокомбінату компанії
«АПК Інвест» Іван Башкир, начальник виробничого відділу «Конті» Тетяна Курчаева, начальник відділу біологічного контролю «Артвайнері»
Олена Зелена і начальник відділу технічного контролю «Артвайнері»
Наталія Золотар) вибрали 30 студентських стартапів в сфері харчових технологій, автори яких в січні 2019 року відправляться в Кельн (Німеччина) на міжнародну виставку кондитерських виробів і снеків ISM 2019.

29 листопада благодійний фонд Бориса Колесникова оголосив імена переможців Всеукраїнського благодійного конкурсу «Харчові технології 2019», серед них здобувач вищої освіти ДВНЗ «ХДАУ»
Паталашка Анастасія.

Вітаємо Анастасію з перемогою та бажаємо активного саморозвитку у Німеччині!

Автор: Кривий В.В., Прес-центр (БТФ)