ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Шановні науковці!

Наукова бібліотека  повідомляє, що з 2019 року в Херсонському державному аграрному університеті  відкрито доступ до наукометричної та універсальної реферативної бази даних SCOPUS видавництва Elsevier. Доступ здійснюється з локальної мережі  університету за посиланням https://www.scopus.com

 SCOPUS надає своїм користувачам можливість отримати результати тематичного пошуку з однієї платформи зі зручним інтерфейсом, відслідкувати свій рейтинг в SCOPUS (цитування власних публікацій; індекс Гірша) та інше.

Також нашому університету відкрито доступ до однієї із найбільших наукометричних баз даних Web of Science.  Доступ до Web of Science лише з локальної мережі університету за адресою: http://webofscience.com/

Web of Science (WoS) – це реферативна наукометрична база даних наукових публікацій , що пропонує доступ до бібліографічних даних наукових статей з престижних періодичних видань, книг та матеріалів наукових конференцій із зазначенням реальної цитованості цих матеріалів.

Web of Science дозволяє організовувати пошук за ключовими словами, за окремим автором і за організацією (університетом), підключаючи при цьому потужний апарат аналізу знайдених результатів. Результат пошуку за цими критеріями дозволяє оцінити загальну кількість публікацій, кількість цитувань, h-індекс та інші показники.