ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Бійці АТО розповіли студентам про війну

В читальній залі Наукової бібліотеки 12.11.2018 року відбувся патріотичний захід з бійцями АТО.

На зустріч зі студентами та викладачами кафедри Геодезії, землеустрою та кадастру запросили учасників антитерористичної операції на сході України, які є випускниками «ДВНЗ»ХДАУ. Патріотичний захід відкрив перший проректор, доктор е.н., професор Яремко Ю. І. Організатор заходу к.е.н.,доцент,зав.кафедрою землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.
 

 Нині на фасаді  корпусу факультету Водного господарства, будівництва та землевпорядкування встановлена меморіальна дошка Угріну Федору Дмитровичу, викладачу університету, патріоту, морському піхотинцю, гранатометнику, кавалеру відзнаки «За вірність» Спілки морських піхотинців України та ордена «За мужність» 3-го ступеню, який загинув 25 серпня 2015 року в секторі «М» зони АТО при виконанні бойового завдання в результаті мінометного обстрілу.

 Наші герої охоче вступали в діалог із присутніми та розповідали про досвід, який отримали під час служби, були представленні зразки відстрільних боєприпасів артилерійської техніки разом з тактичною медициною.

 Ми дякуємо гостям за подаровану зустріч і бажаємо їм та їхнім сім`ям добра, злагоди, любові та сімейного затишку, а всій нашій країні - мирного неба!


Автор: Ралдугіна І. Д.