ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

2013.10.29 - Обласний семінар-практикум для вчителів біології «Організація науково-дослідницької роботи з еколого-аграрного профілю в сільській школі»

Перед учасниками обласного семінару-практикуму з доповідями виступили: «Організація наукової роботи в Херсонському державному аграрному університеті» – проректор з наукової роботи ХДАУ, доктор с.-г. наук, професор Федорчук М.І.; «Тематика науково-дослідницьких робіт з огляду на актуальність проблем в аграрних науках» – декан агрономічного факультету ХДАУ, кандидат с.-г. наук, доцент Мринський І.М.; «Методика постановки досліду (експерименту)» – кандидат с.-г. наук, доцент кафедри землеробства ХДАУ Свиридов О.В.; «Конкурс-захист як показник стану роботи зі здібними, талановитими та обдарованими дітьми в області. Аналіз результатів І та ІІ етапів конкурсу захисту у 2013 році. Інші форми роботи з обдарованим дітьми» – завідувач методичного відділу КЗ «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради Сидоренко О.В.; «Підготовка учнів до написання контрольних робіт з базової дисципліни під час конкурсу-захисту» – завідувач науково-методичної лабораторії біології та основ здоров’я КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради Мазаєва К.В.; «З досвіду організації навчально-дослідницької роботи з учнями» – керівник секції основ біології КЗ МАН Мороз Т.С.; «Особливості організації та методики проведення дослідницької роботи учнів в сільській школі» – методист КЗ МАН Солдатська О.А.

Для учасників семінару-практикуму було проведено екскурсію по території Херсонського державного аграрного університету, де вони змогли ознайомитись з науковими лабораторіями, дендрологічним парком та колекційним розсадником університету.

Вітаємо учасників обласного семінару-практикуму, бажаємо здобутків на викладацькій ниві та успіхів їх вихованцям щодо написання науково-дослідних робіт МАН.

Вступне слово ректора ХДАУ, професора Базалія В.В.

Учасники обласного семінару-практикуму.

Виступ проректора з наукової роботи ХДАУ, доктора с.-г., професора Федорчука М.І.

Виступ методиста КЗ МАН Солдатської О.А.

Виступ кандидата с.-г. наук, доцента кафедри землеробства ХДАУ Свиридова О.В.

Екскурсію по колекційному розсаднику ХДАУ проводить кандидат с.-г. наук, доцент кафедри ботаніки та захисту рослин Онищенко С.О.

Виступ завідувача науково-методичної лабораторії біології та основ здоров’я КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради Мазаєвої К.В.

Знімок на пам’ять учасників обласного семінару-практикуму для вчителів біології.