ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

До уваги науковців!

Наукова бібліотека інформує про отримання нашим університетом доступу до ресурсів проєкту Research4Life! 

 

Умежах платформи Research4Life забезпечується доступ до більше ніж 154 тис.

наукових журналів і книг від понад 200 видавців з усього світу. Платформа складається

з 5 колекцій літератури:

Hinari (дослідження в галузі біології та медицини); https://portal.research4life.org/

AGORA (дослідження в галузі сільського господарства); https://agora.research4life.org/

OARE (дослідження навколишнього середовища); https://portal.research4life.org/

ARDI (доступ до науково-технічної інформації); https://ardi.research4life.org/

GOALI (дослідження в галузі права та соціальних наук). https://portal.research4life.org/

Раніше українським установам, які прагнули отримати доступ до ресурсів через Research4Life, необхідно було сплачувати кошти (Україна включена до переліку країн Групи B, які зобов’язані здійснювати плату за отримання доступу до колекцій літератури, на відміну від переліку країн групи А), втім, у зв’язку зі складною ситуацією в Україні, цьогоріч прийнято рішення скасувати плату для українських установ. Доступ до електронних колекцій книг та журналів відкрили, зокрема, такі великі видавничі компанії як Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing та ін.

Щоб розпочати сеанс Research4Life, перейдіть на єдиний портал Research4Life  https://www.research4life.org/  або спеціальні портали AGORA або ARDI (за посиланнями вище).

Натисніть на кнопку “silhouette” (Log in) у  правому верхньому куту екрану.

На сторінці безпечного входу Research4Life вам необхідно:

Введіть ваше ім*я користувача

Введіть свій пароль

Натисніть кнопку «Увійти».

Тепер ви готові використовувати Research4Life. Всі користувачі повинні увійти в систему, як вказано вище, для кожного сеансу.   Ім'я користувача та пароль призначені для використання всіма співробітниками нашої установи; однак пароль Research4Life не повинен публікуватися на веб-сайті установи або будь-якій іншій веб-сторінці (віки, блоги, сервери списків тощо) або передаватися особам, які не пов'язані з установою. Для установ, заснованих на членстві, особи, які мають членство у нашій організації, НЕ повинні отримувати пароль Research4Life. Систематичне завантаження цілих журналів/книг також заборонено. Ім'я користувача та пароль не можна використовувати за межами нашої країни, за винятком випадків, дозволених ліцензією. Несанкціоноване використання може призвести до дискваліфікації нашого університету з програми.

Логін та пароль нашим науковцям буде надано шляхом інформування через місцеві  університетські групи або через кафедральні поштові скриньки.

 

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ.