ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Залучення роботодавців до спільних аудиторних занять з дисципліни «Гроші та кредит»

Сучасним трендом розвитку вищої  освіти є дієве поєднання освіти, науки та бізнесу, що підвищує якість практичної підготовки здобувачів та забезпечує розвиток їх soft skills (соціальних навичок). Саме з метою ефективного поєднання теорії та практики й впровадження елементів дуальної освіти, 3 грудня було проведено для здобувачів 3 курсу економічного факультету спільну лекцію з дисципліни «Гроші та кредит».

 

Основна тема лекції «Активні операції комерційних банків» керівником напряму по просуванню послуг бюджетним організаціям ХФ КБ АТ «Приватбанк», членом Ради роботодавців економічного факультету Чечоткіним В.В. та завідувачем кафедри економіки та фінансів, д.е.н., професором Танклевською Н.С.

В процесі лекційного заняття професор Наталія Танклевська відзначила теоретичні основи щодо сутності та видів активних операцій комерційних банків, в свою чергу Володимир Чечоткін наголосив на практичних аспектах та специфіці проведення активних банківських операцій.

Здобувачі були активно залученні до дискусії щодо основних аспектів сучасної кредитної політики комерційних банків, проблематики забезпечення ліквідності банківських установ в період пандемії, необхідності посилення кібер-безпеки, виявлення ефективних форм здійснення заощаджень.

Автор: Катерина Нікітенко (03.12.2020)