ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентська науково-практична конференція «Ресурсозберігаючі технології виробництва свинини»

Грудневий дайджест новин

біолого-технологічного факультету

2 грудня 2020 року на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулася студентська науково-практична конференція на тему «РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ» на платформі Zoom.

Захід відкрив проректор з наукової та міжнародної діяльності Олександр Аверчев. У роботі конференції прийняли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та другого (магістерського) рівня спеціальності 212 - «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 

На конференції розглядались досягнення науки і передового досвіду з розробки ресурсозберігаючих технологій виробництва свинини, застосування яких сприятиме зростанню отримання якісної, екологічно чистої продукції при ефективному використанні кращого вітчизняного та зарубіжного генетичного генофонду, власних кормів, обладнання та інших ресурсів виробництва.

  

Конференція відбулась у теплій, дружній атмосфері та активному обговоренні цікавих аспектів дякуємо нашим здобувачам за цікаві доповіді!

Автор: доцент Пелих Н.Л., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (03.12.2020)