ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студенти наукового гутрка еколого-меліоративних технологій стали учасниками міжнародної наукової інтернет-конференції

30 листопада 2020 року на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій (ГТБВІВТ) факультету архітектури та будівництва ХДАЕУ відбулося засідання наукового гуртка еколого- меліоративних технологій (керівник гуртка – проф. Морозов В.В.), темою якого була участь членів гуртка (Онісімов Ю.Р., Гетьман А.А. та ін.) в Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку меліорації земель» до дня пам’яті відомого вітчизняного вченого, доктора географічних наук, професора Литовченка Олексія Федоровича.

Конференція проводилась Дніпровським державним аграрно- економічним університетом (ДДАЕУ) за участю вчених Херсонського ДАЕУ, Інституту водних проблем та меліорації НААН та інших університетів і водогосподарських організацій.

В матеріалах конференції знайшли відображення результати досліджень проблем підтоплення земель та раціонального водокористування, якими займаються члени наукового гуртка на кафедрі ГТБВІВТ.

Плідна співпраця вчених-гідротехників, представників відомих наукових шкіл: еколого-гідромеліоративних технологій (Херсонський ДАЕУ) та гідрології грунтів (Дніпровський ДАЕУ), яка здійснюється вже понад 30 років, сприяє розвитку наукових досліджень, а також навчально-наукового процесу – спільні навчальні посібники, статті, рекомендації, наукові конференції, що підвищують рівень підготовки наших бакалаврів, магістрів та аспірантів.

Автор: Морозов О.В. – д.с.-г.н., професор кафедри ГТБВІВТ (01.12.2020 р.)