ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науковий гурток «Землероб»

30 листопада кафедра землеробства провела on – line засідання наукового гуртка «Землероб» на конференц – платформі Zoom. Всі присутні доценти та гуртківці обговорювали вагомі питання щодо резервів підвищення зрошувального землеробства на Півдні України. Заслухали цікаві доповіді та виступи членів гуртка на тему «Теоретичні дослідження та їх результати  - резерви зрошувального землеробства»

Були презентовані цікаві доповіді по вирощуванню сільськогосподарських культур в зрошуваних умовах Півдня України. В доповідях і обговореннях здобувачі вищої освіти зосереджували увагу на основах проведення досліджень, отримання високих результатів по вирощуванні сільськогосподарських культур в умовах зрошення. В презентаціях здобувачі вищої освіти показували динаміку приросту врожаю отриманого від зрошення.

Засідання наукового гуртка «Землероб» on – line дала можливість співпрацювати керівникам із здобувачами – гуртківцями і отримати високі результати. Дякуємо всім за цікаву тематику та зичимо здоров’я, успіхів в майбутніх здобуваннях.

Автор – доцент СілецькаО.В. (01.12.2020)