ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

«Агроінтернатура UHBDP - перший крок до майбутньої професії»

В рамках Українського проєкту бізнес-розвитку плодоовочівництва, координатором якого, в університеті, є проректор з НРМД, професор Аверчев Олександр Володимирович,  був проведений конкурс по відбору кращих студентів для проходження практики в рамках програми «Агроінтернатура».

Як майбутній спеціаліст садово-паркового господарства, отримала змогу проходити практику в Херсонській філії державної установи «Інститут охорони ґрунтів України». Під час  практики я закріпила теоретичні та практичні навички здобуті в університеті, перейняла  знання від кваліфікованих спеціалістів, на виробництві використовувала  новітні технології згідно моєї майбутньої професії, побачила як працюють справжні фахівці.  Навчилась роботі в колективі, що дало змогу розвивати вміння, аналізувати, логічно мислити, робити висновки, узагальнювати.

Під час практики  я, як майбутній дизайнер, використовуючи програму «Рубін», розробила проєкт озеленення території Херсонської філії державної установи «Інститут охорони ґрунтів України».

Результатами практики, я насамперед задовольнила потреби свого професійного розвитку, запозичила необхідний досвід, як для спеціаліста в даній галузі.  Але насамперед, основною цілю з якою я прийшла на практику - це є можливість розвинути себе як особистість, спеціаліста, стати людиною розуміючою та практично застосовуючи свої уміння в житті. По закінченню стажування прагну застосувати набутий досвід і знання для виконання наукової роботи в галузі садово-паркового господарства.

 

 

 

Автор: Піскун Єлизавета та агроінтерн Федько Валерія (27.11.2020).