ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Професійний майстер-клас на біолого-технологічному факультеті

 

Тижневий дайджест новин

біолого-технологічного факультету

 

13 листопада 2020 року на базі навчальної лабораторії «Консервування плодів, овочів, м’яса та риби» біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету за програмою наукового гуртка «Технолог» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та викладачів факультету був проведений практичний майстер-клас з обвалювання тушок курчат-бройлерів.

Здобувач третього (освітньо-наукового) рівня Євген Гавриков під керівництвом викладачів кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції продемонстрував свої професійні здібності отримані під час навчання за освітньо-науковою програмою 204 «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва», а саме із сортової розробки тушок курчат-бройлерів на товарні частини.

 

Дякуємо за професійний майстер-клас!

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (18.11.2020)