ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

План дій щодо подолання наслідків пандемії на Херсонщині

Доцент кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка Наталя Стратічук прийняла участь у засіданні робочої групи з підготовки та реалізації плану дій щодо подолання наслідків поширення COVID-19 у Херсонській області в партнерстві з ПРООН, яка проходила у форматі онлайн.

З огляду на загострення епідемічної ситуації в області за кількістю хворих, захід був актуальним та своєчасним.

Під час засідання робочої групи радник ПРООН у Херсонській області з питань соціально-економічного відновлення та розвитку Максим Савченко представив результати роботи з оцінки впливу пандемії COVID-19 на соціально-економічний розвиток Херсонської області та план заходів з протидії його негативним наслідкам, реалізація якого передбачається протягом 2021-2023 років.

Начальник відділу з питань зовнішньоекономічної діяльності та міжнародної технічної допомоги управління «Офіс і інвестицій та розвитку експорту» облдержадміністрації Олена Якубапрезентувала остаточний проект Плану заходів з подолання негативного впливу пандемії СОVID-19 на соціально-економічний розвиток Херсонської області.

З доповіддю виступила голова правління Фонду громади Херсона «Захист» Лариса Польська. Вона презентувала ініціативи громадського сектору з протидії наслідкам пандемії COVID-19. Зокрема, розповіла про роботу спецфонду «Стопвірус-Херсон» та конкретні заходи, які вже було реалізовано силами фонду (закупівля для лікарень Херсонщини моніторів пацієнта, інфузійного насосу, концентратору кисню, захисних костюмів, масок, респіраторів). 

Автор: доцент кафедри екології та сталого розвитку імені Ю.В. Пилипенка Стратічук Н.В. (16.11.2020)