ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь у XI і XII міжнародних виставках «Інноватика в сучасній освіті» Скадовського технікуму ДВНЗ «ХДАУ»

Розвиток освітньої сфери та підвищення якості освітніх послуг, що ґрунтуються на сучасних наукових досягненнях,  є визначальним фактором формування людських ресурсів та їх ефективної зайнятості, продукування технологій, високих темпів економічного зростання. Таку концепцію інноваційної за змістом системи освіти реалізують у Скадовському технікумі ДВНЗ «ХДАУ», успішно застосовуючи інноваційні підходи до навчання з метою підготовки конкурентоспроможних на ринку праці фахівців, вихованих всебічно розвинутими, соціально активними, патріотичними особистостями, здатними до самостійного розвитку протягом життя.

Участь у науково-практичних заходах є однією з форм плідної взаємодії освіти і науки. XI і  XII міжнародні  виставки «Інноватика в сучасній освіті» (м.  Києві) стали ефективною платформою комунікацій із проблем модернізації і перспектив розвитку галузі освіти  в умовах трансформаційних змін і кризових процесів у глобалізованому світі. Представники Скадовського технікуму ДВНЗ «ХДАУ» презентували сучасні освітні практики, взяли участь у обговоренні ключових питань розвитку національної системи освіти.

Високий рівень та інноваційність педагогічної майстерності викладачів технікуму підтверджують отримані дипломи XI і XII міжнародних виставок «Інноватика в сучасній освіті».

Автор: доцент Інна Варнавська (11.11.2020)