ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукова робота кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов: участь у Міжнародній науково-практичній конференції (Мюнхенський університет Людвіга-Максиміліана)

29 жовтня – 1 листопада відбулася ХІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Діалог мов – діалог культур. Україна і світ» (Інститут слов’янської філології Мюнхенського університету Людвіга-Максиміліана), в якій узяла участь доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Галина Бокшань із дослідженням на тему «Матриця індивідуації в романах «Любовне життя» Оксани Луцишиної та «Зима в Стокгольмі» Агнети Плеєль».

 

Формат заходу передбачає ознайомлення його учасників з усіма доповідями відповідної секції, тому доступ до матеріалів конференції надається за два тижні до її початку. Вимогою для участі й подальшої публікації статті за матеріалами доповіді у щорічному збірнику є активність у дискусіях у форматі письмових відгуків і зауважень та відповідей на поставлені запитання.

 

Другим етапом конференції є обрання кращої доповіді у відповідній секції шляхом заповнення анкети із зазначенням балів. Завершальний етап – голосування за найкращу доповідь серед усіх секції, автор якої отримує можливість поїхати до Німеччини за рахунок організаторів і виступити на підсумковій дискусії в Мюнхенському університеті. Такий формат заходу забезпечує чотири дні цікавої і плідної роботи, обміну досвідом учених із різних країн світу та передбачає високу якість наукового дослідження.

Автор: доцент Бокшань Г. І. (02.11.2020)