ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

У гості до готелю «Greenstone»

В останні погожі та сонячні осінні дні хочеться отримати максимум вражень та корисної інформації поза аудиторіями, на виїзних заняттях. Тому 30 жовтня 2020 року здобувачі вищої освіти першого року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ХДАЕУ на занятті з дисципліни «Вступ до фаху» відвідали бутік-готель «Greenstone».

Управляюча готелем Вікторія ознайомила здобувачів із послугами, які надає заклад.  Також розповіла про особливості унікальних номерів різних категорій, виконаних в стилі Contemporary, таких як STD (стандарт), SUP (покращений), двокімнатний і люкс-студія (має велику терасу, з  якої відкривається мальовнича панорама міста).

Здобувачі також переглянули такі структурні елементи закладу як  ресторан,  кафе-бар (пропонує континентальний сніданок для гостей готелю), spa-комплекс (фінська лазня, турецький хамам та джакузі), кухню. Отримали інформацію про надання закладом конференц-послуг. Адміністратор Оксана розповіла, з якими програмами й документами працює персонал служби прийому та розміщення, як забезпечувати безпеку гостей  та самого персоналу, як розуміти клієнтів, працювати з бажаннями та скаргами гостей, які особисті якості фахівців сприяють ефективній роботі закладу індустрії гостинності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Дуга В. О. (31.10.2020)