ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання Ради роботодавців економічного факультету

Двічі на рік Рада роботодавців економічного факультету засідає у повному складі для затвердження плану своєї співпраці зі здобувачами вищої освіти, для обговорення проєктів освітніх програм та навчальних планів спеціальностей економічного факультету різних рівнів вищої освіти. Крім того, члени Ради приймають активну участь у всіх заходах які проводяться в університеті протягом року. 29.10.20р., у зв’язку з карантинними обмеженнями засідання Ради проводилось у режимі он-лайн.

Засідання відкрила секретар Ради - доцент Бойко Л.О., з привітальним словом та побажаннями продуктивної роботи долучилась декан економічного факультету к.е.н., доцент Крикунова В.М. Голова Ради роботодавців – директор ТОВ «Фінансова компанія «ЕЛІТ - ФАКТОР» Кручиненко В.А.  акцентувала увагу на вмінні здобувачів використовувати сучасні інформаційні технології і ресурси у професійній, педагогічній та інноваційній діяльності, також необхідності витрачати якомога більше часу на позааудиторне вивчення дисциплін, учбової літератури, розробки проєктів, що обов’язково призведе до успішної реалізації себе, як фахівця, у подальшій професійній діяльності.

Заступник директора з навчальної роботи КЗ «Херсонський фаховий спортивний коледж» Херсонської обласної ради Черняк Н.Д. наголосила, що важливим компонентом ОП «Професійна освіта (Економіка)» є педагогічна практика, яка забезпечуючи збільшення можливостей самореалізації, мобілізацію особистісного потенціалу, сприяє вирішенню багатьох педагогічних проблем у професійній підготовці фахівців.

Литвиненко Г.І. - заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату Херсонської обласної ради підкреслила, що сьогодення встановлює нові вимоги до трудової діяльності здобувачів вищої освіти. Важливе місце в роботі фахівця у подальшій практичній діяльності посідають уміння та здатність використовувати отримані знання в середовищі, яке постійно змінюється. Спеціаліст повинен вміти планувати свою роботу, проводити розрахунки, приймати оперативні рішення на основі аналізу ситуації, контролювати хід і наслідки своєї роботи. Кожна професія вимагає набуття певних навичок, які можна здобути на виробничих практиках. Галина Іванівна запропонувала допомогу у організації виробничих практик на підприємствах області.

Дякуємо членам Ради роботодавців за активну участь у засіданні. 

Автор: доцент кафедри економіки та фінансів Бойко Л.О. (31.10.2020)