ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Знайомство учнів із Школою «Майбутнього інженера» на факультеті архітектури та будівництва

30 жовтня 2020 року відбулась зустріч учнів 9-10 класів Херсонської спеціалізованої школа I-III ступенів № 30 в рамках Школи майбутнього інженера, якаорганізована та проведена факультетом архітектури та будівництва Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Із привітальним словом виступила декан факультету архітектури та будівництва Руслана Бабушкіна.

Всі присутні отримали інформацію щодо довузівської підготовки та міжнародної освіти, у тому числі були роздані буклети з інформацію про університет фахівцем з профорієнтації Центру довузівської підготовки та міжнародної освіти    Оксаною  Романовою.

 

Учні ознайомились із переліком спеціальностей факультету архітектури та будівництва, а також з  умовами вступу до Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Із презентацію  спеціальностей факультету виступили: завідувач кафедри будівництва, МечиславЧеканович, кандидат технічних наук, доцент; завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру, Наталія Дудяк, кандидат економічних наук, доцент; Морозов В.В., професор кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій, кандидат сільськогосподарських наук.

Професор кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій – Олексій Морозов наочно показав  «Майбутнє водної інженерії» на прикладі гри «Моя мрія».

 

Особливу зацікавленість у майбутніх абітурієнтів викликала участь у проведенні експериментів на тему «Фізика і світ» під керівництвом кандитата хімічних наук, доцента кафедри будівництва – Олександра Кияновського.

 

Із презентацією за темою «Що таке архітектура? Хто такі архітектори, і що з цим робити?» виступив Андрій Луцик, асистент кафедри будівництва, який  надав відповіді на всі ці запитання.

 

Зустріч закінчилася брейк-кавою та фотографуванням у фотозоні

 

Сподіваємося на продовження організації цікавих і спільних заходів!

Чекаємо майбутніх абітурієнтів у стінах нашого університету!!!

Автори: Бабушкіна Р., Мацієвич Т. (30.10.2020)