ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виконання демонстраційних робіт учасниками студентського наукового гуртка «Технолог»

У жовтні відбулись чергові засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції. Було заслухано наукові доповіді на теми: «Дослідження особливостей виробництва м’ясних виробів з яловичини», «Урожайність та якість плодів огірка залежно від гібридного складу», «Дослідження формування урожайності сортів ячменю озимого залежно від регуляторів росту рослин», «Дослідження технології забою великої рогатої худоби в умовах Державного підприємства «Дослідне господарство Інституту рису Національної академії аграрних наук України» Скадовського району Херсонської області», «Дослідження ресурсозберігаючих технологій первинної обробки молока в умовах приватного підприємства «Багатогалузева фірма» «Таврія» м. Херсон», «Аналіз формування урожаю соняшнику залежно від гібридного складу при вирощуванні в умовах півдня України».

Крім того, демонстраційно виконані роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва з оцінки якості рибних баночних консервів. Досліджували герметичність упаковки, органолептичні та фізико-хімічні якості продукту різни торгових марок.

 

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 201 – Агрономія демонстраційно виконали дослідження з виробництва та аналізу якості макаронних виробів з харчовими добавками.

 

 

Було виготовлено печиво за різними рецептурами в умовах лабораторного комплексу кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції.

 

 

Автори: доцент Каращук Г.В., ст.викладач Ушакова С.В. (29.10.2020)