ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти ХДАЕУ

27 жовтня 2020 року за ініціативи факультету архітектури та будівництва була проведена лекція на тему: «Наукові основи забезпечення аеромоніторингу ґрунтових ресурсів України», завідувачем лабораторії інструментальних методів досліджень ґрунтів, стандартизації та метрології Національного центру «Інститут ґрунтознавства та агрохімії ім. О.Н. Соколовського» Максимом Солохою.

 

Лекція була присвячена  використанню безпілотників в інтересах сільськогосподарської та аграрної науки. Крім того, лектором вдало висвітлено наукові аспекти щодо зшивки аерофотознимків та методичний аспект щодо аналізу ортофотопланів з метою вирішення різних наукових та практичних задач суспільства.

 

Учасниками лекції виступили здобувачі вищої освіти кафедри менеджменту та інформаційних технологій економічного факультету та факультету архітектури та будівництва Херсонського державного аграрно-економічного університету.

 

Під час обговорення лекції виникла жвава дискусія. На всі питання здобувачів лектор надав ґрунтовні відповіді та запросив прийняти участь у проектах з метою набуття практичних навиків. 

Автори: Бабушкіна Р., Мацієвич Т. (27.10.2020)