ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково - дослідна робота здобувачів вищої освіти на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету

 

Жовтневий дайджест новин

біолого-технологічного факультету

Відповідно до плану роботи студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» 21 жовтня 2020 року відбулась студентська навчально-предметна конференція “Сучасне біорізноманіття порід собак в Україні”.

В конференції взяли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня спеціальностей 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» і 181 «Харчові технології».

З вітальними словами до здобувачів виступили: заступник декана з наукової роботи та міжнародної діяльності Наталія ПАПАКІНА, завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва Олена ВЕДМЕДЕНКО, доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва Ольга СОБОЛЬ та побажали успіхів усім учасникам конференції.

Доповідачі конференції надали цікаві доповіді з питань грумінгу, продемонстрували практичні знання у кінології,  розповіли про розвиток порід собак на сучасному етапі. Найкращі доповідачі були відзначені дипломами та смачними подарунками.

Автори: доцент Соболь О.М, Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (23.10.2020)