ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття на базі ОПГ "Павлівські" та сімейної виноробні "Курінь"

Студенти першого бакалаврського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» економічного факультету17вересня 2020 року провели виїзне практичне заняття в рамках дисципліни «Основи екскурсійної справи» на території приватного підсобного господарства «Павлівські» (с. Веселе Бериславського району) та відвідали сімейну виноробню "Курінь" (Херсонська область, с. Степанівка). Даний захід став можливим завдяки співпраці, в рамках Меморандуму про взаєморозуміння,між ДВНЗ «ХДАУ» та «Українським проєктом бізнес-розвитку плодоовочівництва».

Перед виїздом на практичні заняття, проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, координатор проєкту UHBDP в ДВНЗ «ХДАУ», професор Аверчев О.В. провів інструктаж з приводу поводження в автотранспорті та на підприємствах, в умовах обмежених заходів під час пандемії та розповів про співпрацю університету з проєктом.

На фото: інструктаж для студентів економічного факультету

Директор ОПГ «Павлівські» Павлівський М.М. провів цікаву екскурсію підприємством та ознайомив зі структурою і спеціалізацією господарства. Під час екскурсії першокурсники отримали корисну інформацію з основними елементами виробничої ланки, особливостями проведення гастрономічних екскурсій, постачання продукції на підприємства ресторанного господарства, ознайомилися з досвідом співпраці та реалізації замороженої продукції на приватному підсобному господарстві «Павлівські».

На фото: ознайомлення здобувачів вищої освіти з ОПГ «Павлівські»

 

На фото: ознайомлення здобувачів вищої освіти з ОПГ «Павлівські»

Директор сімейної виноробні "Курінь" Халупенко М.В. ознайомив молодь зі створенням автентичного вина, яка створена за прикладом французького шато.

 

На фото: ознайомлення здобувачів вищої освіти
з сімейною виноробнею "Курінь"

Сімейна виноробня «Курінь» покликана внести свій вклад в розвиток галузі і тим самим перетворити Херсонщину на квітучий край садів і виноградників нашої улюбленої України. Головними принципами, які сповідують у своїй роботі винороби ТМ «Курінь»: відродження культури створення вина, якість якого виражена особливостями терруара та відхід від масового виробництва в сторону індивідуалізації.

На фото: ознайомлення здобувачів вищої освіти
з сімейною виноробнею "Курінь"

Висловлюємо подяку господарям ОПГ «Павлівські» Михайло Михайловичу Павлівському та сімейної виноробні «Курінь» Миколі Володимировичу Халупенко за гостинність та бажаємо подальшого процвітання та успіху! А для студентів це приклад створення успішного бізнесу!

Автори: к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Морозова О.С., старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Макухіна С. В. (18.09.2020)