ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Навчальний процес у Херсонському Аграрно-Економічному університеті розпочався в умовах карантину

11 вересня викладачі економічного факультету разом зі здобувачами вищої освіти приєдналися до роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції», присвяченої 80-тій річниці від дня народження доктора сільськогосподарських наук, професора Коваленка Віталія Петровича, видатного науковця, який багато років працював в стінах нашого навчального закладу та створив унікальну наукову школу, яка і донині збагачує плідними напрацюваннями аграрну науку та сприяє розвитку галузі тваринництва в сучасних умовах.

На секції «Комерціалізація галузей тваринництва» в дистанційному форматі з використанням платформи zoom викладачі та студенти представили власні доповіді з економічних та управлінських аспектів розвитку галузей тваринництва.

Робота секції проходила так би мовити на одному диханні, відбулася жвава дискусія з обговоренням найбільш гострих та суперечливих питань секції, було цікаво.

Дякуємо організаторам та учасникам конференції за можливість долучится до наукової спільноти та збагатитися новими знаннями.

 

 

 

 

Автор: Прес-центр ХДАЕУ Катерина Нікітенко (15.09.2020)