ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

В рамках Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) до фонду Наукової бібліотеки надійшов новий практичний посібник з виноградарства

Організаційні і технологічні прийоми культивування винограду: практичний посібник  /А. Штірбу – Київ:  «ІА ІНФОІНДУСТРІЯ», 2019. -144с.

Виробничо-практичне видання містить відомості прикладного характеру з організаційних і технологічних прийомів культивування винограду в господарствах різних форм власності. Розраховане для самостійного підвищення майстерності та вдосконалення професійних навичок фахівців галузі виноградарства.

Всіх зацікавлених запрошуємо ознайомитись  з  виданням у читальній залі університету.

Автор: Ралдугіна І.Д. (08.09.2020)