ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукові доробки працівників вишу: Колективна монографія щодо сучасних тенденцій в обліку і оподаткуванні

Наукова бібліотека вітає авторів і дякує за подарунок. З монографією можна ознайомитися в Електронному Репозитарії наукових публікацій Херсонського державного аграрного університету та у фонді наукової бібліотеки.

Видання передбачене для науковців і практиків у сфері бухгалтерського обліку і оподаткування, контрольно-аудиторської діяльності, агробізнесу, керівників і фахівців підприємств, здобувачів закладів вищої освіти.

У колективній монографії розглядаються теоретичні та практичні основи сучасних технологій та майбутнє обліку і оподаткування діяльності підприємств різних галузей економіки в умовах євроінтеграційних процесів, проаналізовано проблемні аспекти та перспективи розвитку контрольно- аудиторської діяльності, досліджено основні тенденції модернізації економіки і стимулювання економічної активності суб’єктів агробізнесу та сільських територій в контексті адаптації до світового розвитку.

Теорія, методологія і практика обліку, оподаткування й аналізу виробничо-економічної діяльності суб'єктів агробізнесу та сільських територій: нові реалії та перспективи в умовах інтеграційних процесів: [колективна монографія] / за заг. ред. Мармуль Л. О. — Херсон: Айлант, 2020. —332 с.

Автор: Смирнова І.О. (03.06.2020)