ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентська науково-практична онлайн-конференція за секцією «Облік, оподаткування та фінансування діяльності малих і середніх підприємств»

15 травня в рамках проведеної студентської науково-практичної конференції «Розвиток малого та середнього підприємництва в аграрному секторі півдня України» відбулося засідання секції «Облік, оподаткування та фінансування діяльності малих і середніх підприємств» по кафедрі обліку і оподаткування в он-лайн режимі. У роботі заходу активну участь приймали 24 здобувачі вищої освіти другого, третього і четвертого року навчання.

Особливу увагу учасники приділили перспективам розвитку обліку, контролю і оподаткування у аграрному секторі. Всі доповідачі отримали сертифікати про участь у конференції. Традиційно конференція також стала площадкою для старту наукового пошуку здобувачів вищої освіти молодших курсів. Незважаючи на дистанційне навчання, активність студентів вражає. Важливим наслідком віддаленого навчання стало їх бажання обов'язково виступити під час онлайн-презентацій. Оргкомітет щиро вдячний учасникам наукового заходу за активне обговорення актуальних проблем, нові ідеї та професійну атмосферу, що панувала на секційному засіданні.

Автор: Скрипник С. В. (01.06.2020)