ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Дистанційне навчання – не привід змінити плани проведення конференції "Сучасному скотарству – інноваційні технології"

 

Квітневий дайджест новин

біолого-технологічного факультету

 В умовах дистанційного навчання на комунікаційній платформі Zoom 15 квітня 2020 року відбулась студентська наукова онлайн-конференція: "Сучасному скотарству – інноваційні технології", в рамках дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» кафедри технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету.

 

 

Метою конференції було: закріплення теоретичних знань, практичних навичок виробничих процесів технології виробництва молока та яловичини; розширення уявлення про можливості і потенціал розвитку молочного та м’ясного скотарства; узагальнення і висвітлення досягнень науки і передового досвіду з розробки ресурсозберігаючих технологій виробництва молока і яловичини, застосування яких сприятиме збільшенню виробництва якісної продукції при ефективному використанні кормів, селекційного потенціалу та інших ресурсів виробництва.

 

 

До конференції активно долучились здобувачі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» четвертого року навчання.

Присутні буди також викладачі кафедри технології виробництва продукції тваринництва Олена Ведмеденко, Оксана Любенко та Сергій Панкєєв.

Студенти з ентузіазмом готували цікаві теми до конференції, із задоволенням демонстрували свої доповіді у вигляді цікавих пізнавальних презентацій. Атмосфера на конференції була легкою і приємною.

Отже, платформа Zoom виявилась простим, зрозумілим якісним сервісом для проведення онлайн-конференції. Досить зручно користуватися інтерфейсом програми, який дозволяє чітко ідентифікувати осіб, які є доповідачами.

Автор: завідувач кафедри ТВПТ Ведмеденко О.В. (за редакцією Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (22.04.2020)