ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проведення підготовчих курсів з англійської мови до ЗНО на вступ в магістратуру в режимі on-line

На базі Херсонського державного аграрно-економічного університету для здобувачів вищої освіти, які планують вступати в магістратуру, організовано підготовчі курси з англійської мови, що проводяться викладачами кафедри іноземних мов з 19 лютого по 30 квітня 2020 року. Після введення карантинних заходів процес проведення занять в аудиторії став неможливим, тому навчання проходить в режимі віртуальних уроків. Здобувачі вищої освіти мають можливість ознайомлюватися з матеріалом у навчально-інформаційному порталі Moodle та виконувати завдання з відео- та аудіо супроводом на платформі Viber.

У вівторок 14 квітня старшим викладачем кафедри іноземних мов Макухіною С.В. на 4 курсі біолого-технологічного факультету у дистанційному форматі було проведено заняття з англійської мови на тему: «The youth of planet for healthy way of life».

Метою заняття було не тільки розширити свій словниковий запас, поліпшити свої навички володіння іноземною мовою, а також долучити студентів до здорового способу життя. Здобувачам вищої освіти було запропоновано зробити презентацію на тему: «Healthy way of life».

Слухачі курсу охоче приймали участь у дискусії, вчилися осмислювати та критично оцінювати отриману інформацію. Виконували тести після прослуховування тексту та перегляду фільму, відпрацьовували тематичну лексику. Тема виявилася дуже цікавою і невичерпною. 

Автор: старший викладач кафедри іноземних мов Макухіна С.В. (21.04.2020)