ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Освітній процес у новому форматі!

Ми вже не говоримо про виклик COVID - 19, викладачі ХДАЕУ самі викликали його на жорсткий двобій! Вимушений карантин надав більше можливостей для саморозвитку і необхідно використати цей час з користю, головне продуктивно спланувати свій робочий день. Кожен викладач ВУЗу визначився яким інструментом дистанційного навчання він буде користуватись. Всі завдання по предметам викладачами економічного факультету надаються згідно розкладу. Студенти повинні вчасно їх виконувати, щоб отримати необхідний багаж знань та успішно закінчити семестр. Система дистанційного навчання не проблема для здобувачів, які дійсно прагнуть отримати якісну освіту. Зворотній зв'язок дав можливість швидко з’ясувати, хто зі студентів дійсно в повну силу працює вдома над виконанням завдань.

Здавалось, що перехід на дистанційну освіту вплине на якість здобуття знань, але студенти активно долучились до новітніх технологій та із задоволенням опрацьовують отриманні завдання. Варто навчатися чомусь новому, вдосконалювати старе, бути в тренді та йти у ногу з часом.

Єдине, на що зараз нарікають студенти - це збільшення розумового навантаження та часу при дистанційній формі навчання і відсутності живого спілкування з викладачами та однокурсниками.

Своїм досвідом спілкування з групами різних курсів викладачі кафедри економіки та фінансів діляться кожного понеділка на засіданні, яке онлайн проводить завідувач - професор Танклевська Н.С. Кожен викладач звітує про виконану роботу і накреслює плани на наступний тиждень.

Карантин не став перепоною для проведення конференцій, так 16-17 квітня відбулася Міжнародна Інтернет-конференція, яку провела кафедра!

Безумовно, обставини які склалися в світі є стресом, який ми достойно переживемо та впевнено будемо рухатись вперед, використовуючи ситуацію для розробки нових проектів і ідей та втілення їх в життя.

 

 

 

 

 

 

Робочі будні викладачів кафедри економіки та фінансів

Автор: доцент Бойко Л.О. (18.04.2020)