ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Дистанційне навчання як самостійний елемент сучасної підготовки студентів

Сьогодні карантин вимагає притримуватися двох принципів: дотримання гігієни та самоізоляції, за таких умов відвідування університету не можливо, але це не означає, що освітньо-навчальний процес повинен зупинитися. Сучасні методи навчання надають змогу здобувачам отримувати знання не виходячи з дому. Зокрема, кафедра економіки та фінансів перелаштувалася на дистанційне навчання здобувачів та використовує різні методи такого навчання.

Згідно затвердженого розкладу занять, викладачами розсилаються електронні матеріали лекційних та практичних занять на електронну пошту старостам академічних груп.

Але найбільш зручним методом, на думку здобувачів та викладачів, є платформа «Google classroom», яка надає можливість здобувачам вивчати матеріал та виконувати самостійно завдання з навчальних дисциплін.

 

Нові методи навчання, які застосовуються викладачами, надають змогу здобувачам, під час карантину, ґрунтовно опрацювати дисципліни та отримати високий рівень знань.

Не дивлячись на ситуацію, яка відбувається в Україні та світі зберігайте оптимізм, пізнавайте незвідане, дивуйтесь новому, вірте в краще майбутнє, мрійте та посміхайтесь.

Автор: Катерина Нікітенко (02.04.2020)