ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття до Херсонської обласної фітосанітарної лабораторії

11 березня 2020 року д.с.-г.н., професором, в.о. завідувача кафедри ботаніки та захисту рослин  Марковською О.Є. було організовано виїзне практичне заняття для здобувачів вищої освіти другого та третього років навчання спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» до Херсонської обласної фітосанітарної лабораторії.

 

Здобувачі вищої освіти ознайомились із сертифікатом акредитації лабораторії згідно європейських стандартів, сучасними напрямами та перспективами її діяльності, новітнім обладнанням та особливостями його використання для проведення різних видів експертизи. Студентам було організовано екскурсію до відділу реєстрації зразків об’єктів регулювання,  відділу визначення посівних якостей насіння, відділу фітосанітарного аналізу. Співробітники лабораторії ознайомили здобувачів вищої освіти  із правилами подачі зразків для проведення фітосанітарної експертизи, їх первинного огляду, методами ентомологічної, гербологічної, мікологічної, фітогельмінтологічної,  бактеріологічної, вірусологічної експертизи. 

 

Дякуємо директору Херсонської обласної фітосанітарної лабораторії Руденку Миколі Володимировичу та спеціалістам лабораторії за проведене на високому професійному рівні виїзне практичне заняття!

Автор: Макуха О.В. (12.03.2020)